Impressie CLIPS 24 april 2022

Wauw, wat waren we met veel en wat is het fijn dit weer live te doen!!

Het was een gemengd gezelschap van zo’n 30 ‘Zuiderveldbewoners’ en  ‘Brummers’, ‘Wageningers’ en ‘Losjes’.

Er waren leden die al lang lid zijn, leden die pas net aspirant-lid zijn geworden en alles wat daar tussen zit. Een mooi bont gezelschap, onder de bezielende leiding van Monique en Mara. Beide vertrouwde gezichten voor velen van ons.

De intentie van vandaag was vooral ‘kennismaken en verbinden’. En dat hebben we gedaan!

Er was een fijn programma opgesteld waarin we uitgebreid met elkaar in gesprek raakten over belangrijke zaken.

Na check in en de kennismaking hebben de verschillende groepen zich aan elkaar gepresenteerd; Waar wil je wonen en wat vind je daar belangrijk qua wonen, omgang met elkaar, identiteit en organisatie.

Verder hebben we samen nagedacht over de rol en functie van CVEG; Hoe zit de organisatiestructuur nu eigenlijk in elkaar? Wat zijn knelpunten momenteel en welke oplossingen zien we daarvoor? Welke kringen zijn er en wie zit waarin? En zit je daar wel op je plek of heb je behoefte te verschuiven? Of moeten kringen meer met elkaar in verbinding komen?

Daarna waren we als individu aan de beurt; Wat wil je brengen en wat hoop je te kunnen halen? Waar kun je jouw kracht inzetten, wat wil je leren of waar wil je meehelpen? Waarover kun je geraadpleegd worden binnen de vereniging?

Allemaal wezenlijke vraagstukken waar we intensief en op een heel betrokken met elkaar over in gesprek zijn geweest.

Om tussentijds nieuwe energie op te doen waren er steeds korte energizers en natuurlijk was er halverwege de dag een overheerlijke ‘potluck’ waar we de inwendige mens mee tevreden konden stellen. Wat is dat toch altijd een aangename verrassing zo’n lunch.

Met een ‘checkout’ en een ‘meizoentje’ was de dag al weer voorbij gevlogen. De conclusie was dat het kennismaken en verbinden goed gelukt was en er veel verduidelijkt was rondom de kringenstructuur en werkwijze.

We gingen moe en voldaan weer op huis aan! Met grote dank aan Monique en Mara en de organisatoren vanuit de kring Activiteiten!

Op naar de volgende ‘Clipsen’ op 14 mei en 25 juni!

Edith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.