Contact

Een informatie bijeenkomst  bijwonen? Meld je hier aan.

Wil je ons ondersteunen als donateur? Heel fijn, stuur je ons een email:  info@cveg.nl

 


Toegang Forum

Het CVEG forum is een gesloten forum dat alleen toegankelijk is voor CVEG leden. Om als CVEG lid toegang te krijgen tot het forum kun je zelf een nieuwe forumaccount aanmaken. Volg de onderstaande stappen om jezelf in te schrijven voor het forum. Dit hoef je maar een keer te doen. Dus als je al een account hebt, hoef je niet nog een keer een account aan te maken.

1. Klik op registreer onderaan de homepagina van het CVEG forum. www.cveg.nl/forum
2. Ga op het volgende scherm akkoord met de voorwaarden.
3. Vul op het volgende scherm je gegevens in: gebruikersnaam, e-mail adres, wachtwoord en nog een keer hetzelfde wachtwoord.
4. Bewaar je gebruikersnaam en je wachtwoord goed zodat je hier later mee in kunt loggen op het forum.
5. Typ de bevestigingscode, dit is een beveiliging tegen spambots.
6. Klik op verstuur.

Je krijgt vervolgens (meestal binnen een paar minuten) een bevestigingsmail de je CVEG forumaccount is aangemaakt. Als je geen e-mail hebt gekregen, kijk dan ook in je spambox, het kan zijn dat de e-mail daarin terecht is gekomen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan of je je e-mail adres goed hebt ingevuld en stuur een e-mail naar webmaster@cveg.nl.

Nadat je je hebt ingeschreven, heb je nog niet direct toegang tot het forum. Alleen CVEG leden krijgen toegang tot het forum. Voordat je toegang krijgt controleren we eerst of je lid bent van CVEG. Dit kan enkele uren tot een paar dagen duren. Ben je CVEG lid en heb je na drie dagen nog geen bericht gehad? Stuur dan een e-mail naar webmaster@cveg.nl.

——————————————————————————-

Wil je meer weten,  of meedoen? Neem gerust contact met ons op.

CVEG
Coöperatieve Vereniging Ecodorpen Gelderland

info@cveg.nl


Contactformulier