Verslag Ledendag februari

Tekst: Ton
Foto’s: Angelique en Melanie


Het was een ouderwets goede ledendag, zoals ik me nog herinner van vóór corona. Hoe meer mensen binnenkwamen, hoe gezelliger het werd. Ondanks een aantal afzeggingen toch een behoorlijke opkomst met ruim 30 mensen die de Gerlinde behoorlijk vulden.

’s Ochtends nog toespraken in twee groepen, Peter boven en Koen beneden en daarna omgekeerd, in verband met de mogelijkheid om afstand te houden. Peter gaf een mooi totaalplaatje van het project in Wageningen, Koen blikte deels terug op afgelopen jaar en besprak ook project Wageningen vanuit een andere invalshoek. Daarna stond wandelen, een kringgesprek over veiligheid binnen de gemeenschap  en een samenkomst van de kring Externe Activiteiten op het programma.

De potluck lunch was zeer geslaagd, mensen hadden lekkere dingen gemaakt en meegebracht, van soep en salades tot gebak, brood, spaans omelet en mandarijntjes. En ondertussen werd er geanimeerd gepraat en uitgewisseld.

Het middagprogramma begon weer met gelijktijdig een kringgesprek en wandeling. Vervolgens werd afscheid genomen van zeer gewaardeerd CVEG-lid Mara, die een nieuw leven begint in het Groningse. Tenslotte was er een open passie podium waar liedjes gezongen werden door Nora en Ton en Angelique. Al met al een zeer geslaagde ledendag. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *