Lid worden

Zo eens in de twee maanden is er een informatiebijeenkomst voor belangstellenden en niet-leden. Wij vertellen ons CVEG-verhaal. En er is ruimte voor het stellen van vragen.

Op dit formulier kun je je gegevens invullen. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst:   Aanmeldformulier belangstellenden

Het is eventueel ook mogelijk om een belafspraak te maken. Mail dan naar info@cveg.nl.

Op dit moment herschrijven we het aannamebeleid van CVEG. In deze overgangsfase zal de procedure nog als volgt zijn: na het bezoeken van de informatiebijeenkomst óf een telefonisch gesprek kun je aspirant-lid worden. De contributie bedraagt €12,50 per persoon per maand. Dit maak je over op het rekeningnummer van CVEG:  NL70RABO0306433435 onder vermelding van contributie en je voor- en achternaam.

Een aspirant-lid draait vrijwel volledig mee in de vereniging. Je krijgt toegang tot het ledengedeelte van de website. Je krijgt een maatje aangeboden die je wegwijs maakt binnen CVEG.  Als aspirant-lid kan je zelf geen maatje zijn en nog geen middenkring- of bestuursfunctie vervullen. Ook komt een aspirant-lid nog niet in aanmerking voor een woning.

Na aspirant-lid, word je lid, aspirant-bewoner, en uiteindelijk bewoner.

We vragen van iedereen, naar ieders vermogen, een actieve bijdrage binnen de vereniging. Naast het betalen van contributie betekent dit (zo veel als mogelijk) deelnemen aan de ledendagen, de Algemene Ledenvergaderingen en trainingen rondom gemeenschapsvorming en sociocratische besluitvorming. Verder is het actief meedraaien in een kring (werkgroep) voorwaarde om uiteindelijk in aanmerking te komen voor een woning.

Wil je meer van over CVEG horen? Mail ons of meld je aan!