Hoe schrijf ik me in voor het forum

Welkom bij CVEG is een openbaar gedeelte van het CVEG forum, voor geïnteresseerden en nieuwe leden.
Gebruiker

Hoe schrijf ik me in voor het forum

Bericht door Gebruiker » 01 feb 2019, 18:18

Het CVEG forum is een gesloten forum dat alleen toegankelijk is voor CVEG leden. Om als CVEG lid toegang te krijgen tot het forum kun je zelf een nieuwe forumaccount aanmaken. Volg de onderstaande stappen om jezelf in te schrijven voor het forum. Dit hoef je maar een keer te doen. Dus als je al een account hebt, hoef je niet nog een keer een account aan te maken.

1. Klik op registreer onderaan de homepagina van het CVEG forum. www.cveg.nl/forum
2. Ga op het volgende scherm akkoord met de voorwaarden.
3. Vul op het volgende scherm je gegevens in: gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord en nog een keer hetzelfde wachtwoord.
Als gebruikersnaam willen we je vragen je voornaam te gebruiken. Dit voor de duidelijkheid en het veiligheidsgevoel op het forum.
4. Bewaar je gebruikersnaam en je wachtwoord goed zodat je hier later mee in kunt loggen op het forum.
5. Typ de bevestigingscode, dit is een beveiliging tegen spambots.
6. Klik op verstuur.

Je krijgt vervolgens (meestal binnen een paar minuten) een bevestigingsmail de je CVEG forumaccount is aangemaakt. Als je geen e-mail hebt gekregen, kijk dan ook in je spambox, het kan zijn dat de e-mail daarin terecht is gekomen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan of je je e-mail adres goed hebt ingevuld en stuur een e-mail naar webmaster@cveg.nl.

Nadat je je hebt ingeschreven, heb je nog niet direct toegang tot het forum. Alleen CVEG leden krijgen toegang tot het forum. Voordat je toegang krijgt controleren we eerst of je lid bent van CVEG. Dit kan enkele uren tot een paar dagen duren. Ben je CVEG lid en heb je na drie dagen nog geen bericht gehad? Stuur dan een e-mail naar webmaster@cveg.nl.
Plaats reactie