Vrienden van CVEG

Deze site geeft een goed beeld van de ontstaansgeschiedenis, de idealen en de stappen die gezet zijn om de CVEG-droom te verwezenlijken. De website is voor het laatst bijgewerkt in mei 2018. Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe site. Heb je vragen over actuele ontwikkelingen, mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Structurele subsidies ontvangen wij niet. De financiering op het vastgoed komt vrij wanneer we werkelijk een locatie kunnen bieden. Voor de dekking van onze onkosten tot nu zijn wij volledig afhankelijk van vrijwillige bijdragen van buitenaf. Het bestuur ontvangt alleen een reiskostenvergoeding. Alle leden verrichten hun werkzaamheden "om niet".

Alle bijdragen zijn welkom.

U kunt als particulier, bedrijf, stichting of serviceorganisatie (zorg) ons initiatief op allerlei manieren steunen. U kiest zelf de vorm die het beste bij u past: financieel, in natura (jurist bijvoorbeeld) of anderszins. Wij werken heel graag samen met kennispartners die hier voorlopig nog even niets voor rekenen.

Initiatief en bedrijf

Wanneer een initiatief en een bedrijf samenwerken moeten ze bij elkaar passen. CVEG wil iets verbeteren in de samenleving, u als bedrijf wilt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarin kunnen we elkaar vinden, als partners, niet alleen binnen financiële kaders.

Ontwikkeling

Het ontwikkelen en uitdragen van een concept als het onze kost veel geld. Vrienden van CVEG ondersteunen ons concept op vele manieren. Op dit moment wordt de steun van Onze Vrienden in de eerste plaats gebruikt om onze eerste leefgemeenschap te verwezenlijken. Daar hebben we juridische, fiscale en technische steun bij nodig, Die krijgen we van partners en vrienden van CVEG. Ook zetten De Vrienden van CVEG zich in voor de promotie van ons ecologisch  woon-zorg concept, onder meer door het dragen van de kosten van publiciteitsmateriaal.

Wilt u ook Vriend van CVEG worden?

Wanneer u CVEG een warm hart toedraagt, wordt dan ook Vriend! Dat kan al voor een jaarlijkse bijdrage van 25,-- , een hoger bedrag is uiteraard welkom. Wanneer u directe ondersteuning kunt geven vanuit het beroep dat u uitoefent of het bedrijf dat u heeft, ook dan kunt u ons e-mailen.

Onze coöperatie is geregistreerd bij de KvK in Arnhem onder nummer 64060985.

Wilt u lid worden en dit avontuur met ons aangaan? meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.