Ben jij een zorg-professional?

Deze site geeft een goed beeld van de ontstaansgeschiedenis, de idealen en de stappen die gezet zijn om de CVEG-droom te verwezenlijken. De website is voor het laatst bijgewerkt in mei 2018. Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe site. Heb je vragen over actuele ontwikkelingen, mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wil jij een baan naast de deur? Word jij moe vaak zelfs verdrietig van de wijze waarop zorg nu vaak geboden wordt en wil je dat helpen veranderen? Neem dan contact met ons op.

Een klein onderzoek wijst uit dat professionals graag bij ons wonen waardoor zij de cliënt a.h.w. om de hoek aantreffen. Dat schijnt geen belemmering te zijn.

Jij als zorg-professional wordt ondersteund door de groep dragers in de leefgemeenschap. Jij brengt die zorg aan onze medebewoners die de dragers niet kunnen en/of mogen geven. We horen graag van je; ook wanneer je denkt dat wij iets over het hoofd zien. We leren graag.

Kilk hier voor volgende pagina.