Forum

Ga naar het forum

Wat is het forum?

Voor onze leden hebben wij een forum ingericht, dat alleen toegankelijk is als je lid bent van onze vereniging Ecodorpen Gelderland. Om als lid toegang te krijgen tot het forum kun je zelf een nieuw forumaccount aanmaken. Volg onderstaande stappen om jezelf in te schrijven voor het forum. Dit hoef je maar eenmalig te doen. Dus als je al een account hebt, hoef je niet nog een keer een account aan te maken.

Hoe kom ik op het forum?

  1. Klik op registreer onderaan de homepagina van het CVEG forum. www.cveg.nl/forum
  2. Ga op het volgende scherm akkoord met de voorwaarden
  3. Vul op het volgende scherm je gegevens in: gebruikersnaam, e-mail adres, wachtwoord en nog een keer hetzelfde wachtwoord
  4. Bewaar je gebruikersnaam en je wachtwoord goed zodat je hier later mee in kunt loggen op het forum
  5. Typ de bevestigingscode, dit is een beveiliging tegen spambots.
  6. Klik op verstuur

Je krijgt vervolgens (meestal binnen een paar minuten) een bevestigingsmail dat je CVEG forumaccount is aangemaakt. Als je geen e-mail hebt gekregen, kijk dan ook in je spambox, het kan zijn dat de e-mail daarin terecht is gekomen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan of je je e-mail adres goed hebt ingevuld en stuur een e-mail naar webmaster@cveg.nl.

Na je registratie heb je nog niet meteen toegang tot het forum. We controleren eerst nog even of je lid bent van onze vereniging. Dit kan enkele uren tot een paar dagen duren.
Zo ja, dan word je toegelaten tot ons forum!

Ben je CVEG lid en heb je na drie dagen nog geen bericht gehad? Stuur dan een e-mail naar webmaster@cveg.nl.