Forum voor onze leden

Wat is het forum?

Voor onze leden hebben wij een forum ingericht, dat alleen toegankelijk is als je lid bent van onze vereniging Ecodorpen Gelderland. Om als nieuw aspirant-lid toegang te krijgen tot het forum kun je zelf een nieuw forumaccount aanmaken. Volg onderstaande stappen om jezelf in te schrijven voor het forum. Dit hoef je maar eenmalig te doen. Dus als je al een account hebt, hoef je niet nog een keer een account aan te maken.

Hoe kom ik op het forum?

  1. Ga naar de homepagina van ons forum: www.cveg.nl/forum.
    Klik onderaan op deze homepagina op registreer
  2. Ga op het volgende scherm akkoord met de voorwaarden
  3. Vul op het volgende scherm je gegevens in: je gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord en nog een keer hetzelfde wachtwoord. We vragen je je eigen voornaam en eventueel ook achternaam als gebruikersnaam te gebruiken. Zo weten we van elkaar wie we zijn en kan de beheerder controleren wie lid is en lid van het forum wil worden.
  4. Bewaar je gebruikersnaam en je wachtwoord goed zodat je hier later mee in kunt loggen op het forum
  5. Typ de bevestigingscode, dit is een beveiliging tegen spambots.
  6. Klik op verstuur

Je krijgt vervolgens (meestal binnen een paar minuten) een bevestigingsmail dat je forumaccount is aangemaakt. Als je geen e-mail hebt gekregen, kijk dan ook in je spambox, het kan zijn dat de e-mail daarin terecht is gekomen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan of je je e-mail adres goed hebt ingevuld en stuur een e-mail naar webmaster@cveg.nl.

Na je registratie heb je nog niet meteen toegang tot het forum. We controleren eerst nog even of je lid bent van onze vereniging. Dit kan enkele uren tot een paar dagen duren.
Zo ja, dan word je toegelaten tot ons forum!

Ben je lid en heb je na drie dagen nog geen bericht gehad? Stuur dan een e-mail naar webmaster@cveg.nl.